Agak Music kat Blog Aku Semak, Pause lah !

lalalaal~! It's a new generation~ le ole ole~ 
oopss~! heheh... enjoy tak dengan lagu dalam blog aku ? 
hehehe~ first time dengar lagu nih, aku mula-mula pelik gak...
Apahal lagu On The Floor nih lain macam je..
Rupa-rupa nyer, nih mix blend semua lagu yang kira agak top sekarang...

Lagu ni di Mix up kan oleh Dj Earworm (Telinga Ulat)
hahaha.. tajuk lagu neh Party Rock Anthem...

List lagu-lagu yang di blend kan..

Jennifer Lopez feat. Pitbull - On the Floor
Jessie J - Price Tag
Jessie J - Do it Like a Dude
LMFAO - Party Rock Anthem
Nicole Scherzinger - Don't Hold Your 
BreathExample - Changed the Way You Kiss Me
Mike Posner - Cooler than Me
Ne-Yo - Beautiful Monster
The Wanted - Glad You Came
‪Far East Movement feat. The Cataracs & DEV‬ ‪- Like A G6‬
JLS - Eyes WIde Shut
JLS - Love You More
Katy B - Katy on a Mission
Katy B - Lights On
Cee-Lo Green - Forget You
Cee-Lo Green - Bright Lights, Bigger City
Enrique Iglesias - I Like It
Wretch 32 - Traktor
Mann - Buzzin'

Sebelum nih aku pakai music player daripada Music Gratisan..
Tapi, bila pikir-pikir balik.. macam semak pulak...
Sebab tak boleh nak pause...
Kali nih lau korunk rasa lagu at blog aku ni macam semak jer.. 
Sekarang korang boleh pause je...
Sebab aku pakau MusicDumper je

(weh ! blog kau tu tak sesuailah dengan lagu tu... blog konon cute-cute walaupun tak cute, sekali lagu kau remix blend.. macam ape tah kau ni ~!)

bweeekkk~! suka hati aku lah nak letak lagu ape pun...
blog aku bukan blog abah kau ~! lalalala ~
heheh... jangan marah tau !
Occey !
^_^

5 comments :

NUR said...

SAYA SUKE LAGU.. ERR.. LAGU APA YE?..

Fyqa said...

not bad ;)

Liyana Yusof said...

nur:: ngee~ yehee~ sy suke lagu saye.. hehehe... gurau jek...

Fyqa:: hehe.. thanx ~! ^_^

emieysandra said...

best didengar ;)

Liyana Yusof said...

emieysandra:: thanx yeah ~! ^_^