Tahniah Hazama, Juara Akademi Fantasia 9 !

weee~ mesti ramai yang rasa puas hati kan?
haaa... sape sangka, dah berapa kali si dak Hazama nih ujibakat kat AF.
tapi, dulu dia cuma mampu sampai ke Prelude masa AF4...
Sekarang, nah~ hambek engkau ! dia jadi Juara terus...
Tahniah ! akhirnya, berkat usaha tanpa putus asa, sekarang dah berjaya...
(weh ! bukan ke sebelum ni engkau tak tgok AF ?)


Hazama, Juara AF9


hahaha... aku tgok AF ni tang konsert akhir ja.. hehehe...
Sebab sepanjang Af9 ni, aku kat hostel, memang ada TV, n diorang selalu bukak AF..
aku je rasa malas nak tengok.. hahaha....
( lari tajuk le pulekkkk~!) hahaha...



Finalis AF9 (sumber:: era.fm)



Occey ! 
Hazama Si Juara AF9 ni dia menang duit RM200,000 , trofi Mr. Bola-bola AF, dengan Video Camera.. (kereta dengan kondominium dah tak de macam dulu . ahaks !)
Naib juara dapat kat Lena, ketiga Fina, dan yang keempat Azri... ^_^
Diorang semua masing-masing dah ada lagu masing-masing.. 
N lagu-lagu diorang dah kuar pun kat Radio Era.
Best jugak la lagu-lagu diorang neh.. hehehe...


Hazama satu masa dulu. haha... Lain sangat kan?




Occey !
Apa-apa pun, aku tak sempat nak masuk AF dah sebab AF9 ni yang last.
( eleh ! suara kau tak best la !).. hehehe... Mentor kan ada ! ( gggrrr... lingkup )
hahaha... 
^_^

2 comments :

ABU said...

huhu tak tengok af..
hazamah ni yg nyanyi dgn hujan tu kan -pokok

Liyana Yusof said...

abu:: iye encik abu... dia lah hazama yang join MUH nyanyi lagu Pokok...
hahah...

mcm lagu P.RAmlee.

"tanya sama pokok.. apa sebab goyang.. jawab angin yang goncang"

tp sementara hazama nih masuk af, diganti dengan Nubhan.. ^_^