Link Facebook Group Melayu Yang Maki Islam..

Atas permintaan ramai, 
Aku bagi link group New World Order (NWO) yang memaki Islam.
Group ni dalam Facebook... 


Yang nak tau kat mana diorang maki Islam, boleh baca entry blog aku yg lepas.
Click sini ===> Melayu Maki Islam

Aku harap, bila korunk join Group tu bukan bertujuan untuk jadi spesis sama macam diorang...
Memaki tanpa sempadan sampai tak ingat Agama.
Jangan biarkan wujudnya Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzura yang kedua.
Join lah untuk menegur perbuatan diorang...


Click sini ===>  New World Order (NWO)

Allahu Ak'bar !


Terima Kasih kepada yang perihatin atas memelihara kesucian Islam.
Semoga Allah s.w.t mengampuni dosa-dosa kita.
Amin...
Occey~!
^_^


8 comments :

kura said...

ohh. teruk! sgt teruk! tp kan, ignore je dgn diorg ni. mmg tggjwb kita utk membanteras, tp dgn mnjauhkan diri kita dgn mereka ni pun kira membanteras jugak kan :)

Liyana Yusof said...

kura:: ye.. tp xkn kita nk biarkan bnda ni terus trjadi..n terus berleluasa.. ada org lain yg akan trpengaruh nnt.. golongan2 mcm ni semakin ramai...

ABU said...

macam ni yg perlu di hack ni ni..huhu

Liyana Yusof said...

abu:: hahaha... kang lau di hack kene marah lak.. huhu...

Far8 budak baik said...

teruk betol lahh..
ade jugak gruop mcm ni..
terbalik dah dunia ni kn..
grrrrr

Ain Zulaikha said...

astaghfirullah ... hurmm kena bendung semuanya....

ABU said...

hack jak biar dia marah hahaha

Liyana Yusof said...

far8 :: tu lah.. kita dah semakin hmpir dengan dunia akhir zaman.. mmg ini lah yg akan brlaku...

ain zulaikha:: ye kak ain... bnda mcm ni kene bndung sebelum semakin teruk..

abu:: haha... abu la hack diorang... laiayan belum ada ilmu hack mengehack lagi...