Koleksi Jam Yang Pelik Dan Susah Nak Baca

Aku dah lama sebenar nyer teringin nak beli jam tangan.. 
Tapi jam tangan yang parent aku hadiahkan masa UPSR dulu occey lagi.. 
Sampai sekarang aku pakai.. Aku tak akan buang jam tu.. 
Sayang Giler kot ! Walaupun ada calar, tapi masih boleh digunakan... 
Boleh nampak lagi jarum jam tu bergerak...


Yang ni aku heran sikit.. Kalau buat keje kasar, tak hilang ke jam ni? haha

Yang ni aku tak tau macam mana nak bace nye..

 Yang ni pulak, dah macam loceng basikal je.
Mula-mula tadi aku confius.. Ni iPad ker jam ? Nak baca lak.. Yang mana jam, yang mana minit ?

Jarum tak der, number pun tak der.. 

Yang ni jam untuk trevel. Boleh tempek je jeam ni kat dahi, macam tempek CoolFever tuh. haha..

Jam ke robot? robot ke jam?

haiya... aku nampak lampu LED jer... 

Cool jugak jam neh...

yang ni tak tau la macam mana nak tengok jam neh..

smart jam neh.. kalau nak tau jam pukul berapa.. kene shake dulu.. Cool~!

Supuluh kali baca buku panduan pun aku tetap tak faham tengok jam ni.. haha..

Yang ni pun sama... aku nampak 4 segi je.. 
Aku bayangkan dalam 4 segi tuh ada ular. macam game ular langgar dinding tuh.. haha..

occey ~! aku try baca jam neh.. pukul 7 kan.. minit brape aku tak tau.. haha

smart gak yang nih.. ^_^

jam neh atas kaca je.. Belakang dia tak der cover.. Jadi.. lutsinar lah kat jam nyer..

yang atas tu aku nampak macam topi penunggang basikal lumba.. haha

cantik.. tapi aku tak tau macam mana nak baca jam ni...

Kalau lah aku pakai jam-jam ni kat dalam exam...
Sure aku menangis sebab banyak buang masa untuk baca jam daripada jawab paper.. haha...
Nak baca jam tu memakan masa yang agak lama..
Almaklumlah.. aku ni kan biul.. hehehe ~!
ape-ape pun jam-jam ni smart n aku suka...

Occey ~! 
^_^

2 comments :

Nzyrahun said...

mesti mahal ni ahaha

Liyana Yusof said...

Nazyrahun:: tol.. dunia sekarang semakin pelik semakim mahal.. hahah..
unike n lain dari lain katakan..