Ketiadaan Mood n Header Blog Yang Sakai !

Sejak akhir-akhir ni mood aku tak berapa stabil..
Nak marah jer... Lepas tu menangis... lepas tu melalak-lalak menyanyi lagu tah hape-hape..
Nak update blog pun macam nak tak nak jer...
Tengok lah.. dah berapa lama aku tak update blog ? Sengal kan ?
(Tu laaa~~! orang ada blog kau pun sebok nak berblog.. lepas tu malas-malas.. )
Ala... bukan malas lah.. cuma mood hilang.. idea pun kurang...

Tengok header blog aku yang baru...
Occey ! aku sengaja tukar header blog..
Nak layan rasa bosan ni.. Aku buat la satu header baru...
Aku pakai header yang kat bawah ni...
Lepas tu, aku sajer je lah nak tanya pendapat member-member aku kat facebook..
Ternyata, ramai yang tak suka header blog aku ni...
Diorang kata sabab ada gambar aku kat sebelah tu... huhuhu...
Bila aku usha dengan penuh ketelitian dan beberapa kajian.. 
Memang buruk pun ada gambar aku kat sebelah tu...
( tau tak pe... kalau kau tu lawa macam Lisa Surihani tak pe jugak..)
Occey ~!
Orang buruk kalau letak gambar kat pintu tandas pun, terus orang tak de mood nak berak !
hahaha...  
 

Lepas tu aku buat la satu header blog baru yang simple n tak ada gambar aku sendiri..
Gambar katun tu sebenar nyer.. hitam putih jer...
Aku buat rajin pegi kaler kan...
Alamklum lah.. dah lama tinggalkan buku kaler.. haha
nampak je simple.. tapi sebenarnye susah gile aku nak buat...
Aku ingt nak buat dia trensperent..
Tapi bnyak kali aku buat, x jadi2 jugak...
Sudah nye... aku dah malas nak edit..
Cukup ka sampai situ.. hahaha...

Lain kali bagi lah lagi idea kat aku..
Aku tak marah lah.. Aku terima kritikan yang membina..
Bukan makian !
Occey !
^_^

4 comments :

Shuk_ArChie said...

seriously... saya suka header yang sekarang... suka sangat ayat "music is my life, love, relationship"... huhu minat kita serupa.. i'm a music lover too! (^_^)

Liyana Yusof said...

shuk:: hahaha.. header sy yg dulu pun ada ayat "music is my life, love , relationship"..
cuma... yg dulu tu ada gmbar sy sendiri..

blog header yang lama
==> http://liyanayusof92.blogspot.com/2011/06/header-aku-gamba-aku-la-tak-kan-gamba.html

Ain Zulaikha said...

comel what ? :)

Liyana Yusof said...

kak ain:: hehe ~! thanx kak ain ~! simple jer ~ kak ain punyer header ag cun.. sbb ada bunge2~