DIA SELALU SUPPORT BLOGGER BARU

Ape ni?? Ape ni?? hahaha... Sekarang aku join satu segmen yang di anjur kan oleh cik Belog MTT. Dia Selalu Support Blogger Baru. Khas untuk Encik Ben Ashaari. Tetiba aku berminat nk join mende alah ni... bukan ape.. aku selalu bukak Encik Ben ni punyer blog.. Dia selalu buat contest tapi aku lak malas nk join.
So, ape salah nye kan aku nak join benda alah ni sekali sekala?


Bukti aku vote Ben Ashaari kat Digi WWWOW award !


Meh nak shared pasal dia sikit...

Blogger Ben Ashaari :
Aku selalu baca blog dia ni sebab blog dia best.. selalu buat contest and review blog-blog baru, yang macam aku nih ha... sikit banyak aku bleh stalker blog yang jadi pilihan dia... kadang-kadang ada gak dia citer sikit-sikit pasal dia, and dia bagi tutorial untuk jadi seorang blogger.. almaklumlah.. aku ni kan freshies lagi..
mana lah nak tau pasal dunia blogger ni.. so, aku ngintai la blog dia.. dapat la sikit ilmu... Thanx to him ! semoga Incik Ben teroz berjaye.. 

Occey ! ^_^

4 comments :

kura said...

Ohh yeke. Alamak tak kenal pun dia ni sebelum ni. Heheh. thx info :B

Belog MTT said...

Thanks join dear..esok join lagi oke? :)

Akulah Pak Lan said...

Abg Ben memang baik hati..

Liyana Yusof said...

kura:: hahaha... dia ni bet taw... cuba la on page dia.. ^_^
http://www.benashaari.com/

Belog MTT:: occey ! ^_^ thanx kak MTT

pak lan :: ye ye... terBAEK ~!