Blog Aku Menyimpan Sesuatu Yang Misteri

Hello~ Sorry guys sebab dah 4 hari tak update blog..
huhu... bukan malas occey ~! tapi sebab pegi KL tengok rumah sewa kakak aku..
Memandangkan aku ni tak ada berokbeng, jadi, tak dapat la aku nk update blog.


Tapi kan... yang membuatkan kepala hutak biul aku ni ligat berpikir,
Aku tak update blog pun, Tak ping ape-ape entry pun kat GangBlogger...
Tapi, follower aku bertambah.. urm... ni yang mushkil ni...
Ntah-ntah Casper ada guna blog aku untuk update entry kot? hahaha....


Boleh tak saper-saper bagi tau aku sebabnya..
Manalah tau kan, kot lah ada orang yang bermurah hati buat preview ker, promo ker, atau tag pasal blog aku ker...
(eeeee... perasan tahap maximum nye engkau.. blog engkau sikit pun tak best, ade hati nak orang buat preview..)
hahaha... maaf aku sedikit perasan.. weeeeee~~


Bukan ape lah kan.. Kalau ada orang promo, ker atau preview ker, atau ape-ape je lah yang mengaitkan pasal blog aku yang busuk ni... Aku nak la ucapkan takziah terima kasih sangat-sangat sebab menghargai blog aku yang tersangat lah buruk + busuk = tuan empunya blog.. hahaha...


Kepada follower yang kacak dah chumel~! (ayat nak membodek) Terima kasih banyak-banyak sebab sudi follow blog Cik Liyana yang busuk ni...
Occey !
^_^



2 comments :

ABU said...

tak de bau busuk pun..wangi je ni..heheh

Liyana Yusof said...

abu:: ngehhh ~! encik abu puji ada ape2 ke neh? ha? bodek eh.. hahaha... mesti hidong cik abu trsumbat neh... sebb tu x tercium bau busuk.. hahaha...