Terima Kasih Followers !

Yeah ~! aku tengok follower aku bertambah lagi...
Terima kasih kat semua... Maaf sangat-sangat sebab tak buat review..
Bukan apa... sebab aku tak ingat saper yang baru follow n yang dah lama follow..
Nanti ada pulak yang kecik hati kalau ada yang aku buat review ada yang tak buat..
Jadi aku wish untuk semua jer lah.. ok...
Thank you ^_^

Mesti ramai yang heran... followers aku 18 orang, yang ada dalam list aku ni ada 16 jer...
Hahaha... 18 tu termasuk diri aku sendiri, n ada sorang mmber aku tu..
Tapi member aku ni dah tak active blog.. so tak perlu la nk print screen nama dia sekali...
Hahaha... anyway ! 
Terima kasih daun keladi ! ( bila masa pulak la daun keladi follow engkau?)
Haish ~ apa-apa jer lah...
^_^





No comments :