Pirates Of The Caribbean - On Strenger Tides

Weee ~ dah lama aku tak keluar tengok wayang...
Sebelum nih sebuk dengan final exam..
Hari ni, baru lah dapat keluar dengan kakak Elliey aku n ex boyfriend dia..
Kalau dah ada kat pekan Sungai Petani ni,
Kat mana lagi tempat orang selalu lepak kalau bukan kat Central Square.

Mula-mula kitaorang makan McDonalds, sebab ex akak aku tu dah lapar sangat..
Lepas tu kitaorang terus beli tiket wayang..
Mula-mula aku nak sangat tengok citer Karak.. ex boyfriend dia pun sama jugak
Tapi dah kakak aku takut sangat, sebab dia memang lemah semangat..
So, kitaorang setujulah untuk tengok citer Pirates Of The Caribbean.




Kira best jugak lah citer ni.... Kelakar kiler tahap lanun lah.. hahaha...
Citer nih pasal si pirates neh mencari telaga awek muda..
Dia cari air telaga awek muda nih bukan untuk diri dia sendiri..
Tapi untuk sorang lanun tua yang kejam neh... 
Lanun tua neh ada sorang anak pompuan...
Anak pompuan lanun neh minat bebeno dengan si Jack Sparow (lanun hero)..
Tapi si Jack Sparow neh sikit pun tak hadap kat awek tuh.. hahaha....
Berbalik pasal lanun tua yang nak air telaga awek muda neh sebab dia nak hidup lama...
Tapi untuk hidup lama, dia kena ada syarat-syarat nyer...
Syarat-syarat nyer, dia kene amek dua mangkuk air tu... 
Satu mangkuk dicampur dengan airmata duyung, satu lagi tak dicampur air mata duyung...
Agak-agak korunk lah kan? lanun tua tu dapat tak minum air telaga awek muda tuh?


Hahaha.. tak boleh la aku citer... lau aku citer tak best la bila korunk tengok nanti...
So korunk kene tengok sendiri citer nih... memang best !
^_^






No comments :