MOVIES GULLIVER'S TRAVEL, PRINTER CANON PIXMA iP2770 & NOKIA C3


Semalam dua hari aku merayap-rayap dengan kakak aku...
Aku dah janji nak belanja dia bila dapat duit Mara..
Jadi, belanja dia makan dekat HR Steak House Kampung Baru..
Kitaorang makan Chicken Sizzling...
Hehehe... menua yang paling mahal..
Grgrgrgr~












Then, pegi Mid Velley, main bowling...
Baru aku tau, 
rupa-rupanya Bowling kat Mid Valley tu glowing pada waktu malam...
Cantik sangat.. Dan yang paling best, bola boling tu bercahaya...
Suasana dah sebijik mcm dalam PUB...
Gila sakan lar~!
Yang pasti aku kalah !! agagagaga !!!








Then, kitaorang tengok movie kat wayang kat Mid Valley jugak...
Kitaorang tengok citer Gulliver's Travel.
Bleh tahan lawak jugak la citer ni..
Citer pasal sorang lelaki ni, 
mendapat tugasan untuk pergi ke Segi Tiga Bermuda.
Kononya kat situ ada kaum orang-orang kerdil... 
Dan macam-macam masalah menimpa dia..
Habis wayang lebih kurang pukul 2.30
Aku balik ke hostel sekejap ambik baju..





Malam tu aku tido kat rumah sewa kakak aku...
Dia la ajak aku tido kt rumah sewa dia...
Tapi sebenarnye aku malas sangat....
Esok harinye, kitaorang pergi ke Low Yatt sebab aku nak beli printer..
Dapat la aku bazir duit beli printer banyak-banyak...
kat umah akak aku ada, aku beli lagi...
Bodah kan aku ni?
Aku nak printer kat rumah kakak aku tu..
Boleh photostat, scan, dan print...
Tapi kakak aku pulak nak guna... Dia dah nak habis sem..
Bagi je lah kat aku... BENGANG NYE !!
Printer aku Canon Pixma iP2770, hanya boleh print SAHAJA.






Then, pegi kat Pertama Compleks.
Niat aku, nak beli handphone... hehehe...
Jadi, aku beli la handphone Nokia C3.
Tak murah sangat dan tak mahal..
Aku tak tau kenapa tetiba aku berminat dengan handphone ni.
Ada tiga warna, hitam, putih keemasan, dan pink.
Aku punya warna pink. hahaha... 
Aku bukan pengemar pink ye... Tapi aku pilih pink,
 Sebab Jimmy cakap dia nak beli handphone sama macam aku.
So, dia warna hitam, aku pulak pink. hehehe...
Bajet nak wat couple phone la konon.. 
Best jugak la handphone ni...
Lepastuh, lepak-lepak dengan kakak aku tak Taman Suria KLCC
Hahaha... buat gila guna camera handphone aku...








Aku sampai hostel dah pukul 9 lebih,...
Penat yang tak terkata....
Tido nyenyak aku malam tadi...
Sebenarnya, nak baring sekejap je... 
Sementara nak tunggu installation printer tu...
Sedar-sedar je dah pagi...
Grgrgrgr ~~!! 
Teruk betul aku ni kan? 
hahahahaha....

No comments :