GOODBYE 2010 ! HELLO 2011 !! HAPPY BIRTHDAY TO MY SELF~!

waaaa~! lama nye aku tak update blog aku ni.. dah berhabuk dah ~! 
haaaaaaachoooom !! huhu... bersin suda ~ 




Masih belom terlambat lagi untuk aku ucapkan selamat tinggal tahun 2010 ! 
Banyak kenangan pahit dan manis yang aku lalui sepanjang tahun 2010..
Mengajar aku tentang kehidupan sebenar pelajar kolej..
yang selama ni aq bayangkan indah..
Tapi, sebenarnye.. hahaha... susah aku nak gambarkan...
2010 penuh dengan warna warni.. 
Semuanye... aku pahatkan didalam hati aku..
Jadikan ianya sebagai pengajaran buat diri aku..
Dan kenangan supaya aku tak lupa,
siapa aku dan dimana asal aku.. ^_^



Hello! WELCOME  2011!!
yeah ~! aku harap 2011 akan jadi lebaih bermakna buat aku ..
Walaupun pembukaan tahun 2011 sangat teruk bagi aku..
Teruk bagi aku, sebab orang lain pegi celebrate, aku tak pegi pun...
macam mana nak pegi? nak join kawan2, mak abah aku tak kasi...
walhal mak abah aku pegi peneng, 
Pegi antar kunci kereta patah kat Eli, 
sambil tuh diorang celebrated kat side beach.. 
aku nak ikut, bawak kereta kacil la pulak... hahaha ...
Tapi tak pe, celebarate New Year bukan nye penting sangat bagi aku...
Tiap-tiap tahun aku sama je.. tak de ape yang berubah...
Saiz badan berubah kot.. haha.. makin gemok ~!
Aku bersyukur, sebelum menjelang tahun baru, 
aku sempat mintak maaf dengan semua kawan2 
yang ader problem dengan aku ujung tahun lepas...
Alhamdulillah.. diorang maafkan aku..





3 Januari 1992 ! Happy Birthday Yusma Liyana Yusof !!
hahaha.. Sedar tak sedar, 
sekarang umur aku dah 19 tahun..
Dah tua dah aku... 
Tapi makin hari, makin mengada2...
hahaha... Bila nak berubah ni Yana ?
Bila nak matang ? (ala... umo 40 tahun nanti matang la !)
Okeyh! Memang tak dinafikan... 
Umurku 19 !
Aku semakin mengada2, manja, 
masih belum pandai berdikari..
Belum pandai buat ape2 kerja rumah lagi... 
(ala... nak kawin nanti balaja la wat kerja rumah)
Banyak cantik muka engkau !! 
Dah besar panjang semua nak harapkan emak lagi? 
(yela... yela.. )
haha.. Sekarang lah masanye, 
engkau kena belajar banyak benda Yana. 
YUSMA LIYANA YUSOF bukan budak kecik lagi !
Berdikari ! Chaiyok ! Chaiyok ! 


No comments :