FRISTDAY CLASS YANG SANGAT @#*^#*$%&$ !!

Tengok tajuk pun mesti dah dapat agak.. Kedurjanaan ape lah yang menimpa 'budak' ni? Ok. Aku tak nak describe pasal kawan-kawan kelas. Bygone be bygone.. Ok. Semua boleh cakap.. dah masuk sem dua la Yus.. Lupa kan.. Tapi ? tuuuuuuuuuttt~ (YANA!! Mencarut je keje kamu ye !!) Biar je lah... Tu bukan faktor utama aku ke kampus. Yang utama BELAJAR, POINTER & GRAD !!

Ok lah... Lupa kan lah pasal kedurjanaan hidup aku yang tak lah lama sangat.. (berapa hari? berapa bulan? berapa tahun?) Semalam, hari pertama aku kelas untuk sem 2 ni. Tapi, aku rasa macam tak happy je. Aku rasa sedih sanggat. Kenapa? Erm.. Biar je lah aku pendam sendiri.. Itu lebih baik..

No comments :