SEMALAM BIRTHDAY AKAK SAYA ~ ELLIEY ! ! N STUDY MATH UNTUK EXAM HARI NI !

Huhuhu... maaf, smlam x post blog sbb sibuk study untuk exam math hari ni. 
Paling aq kesal kan, aq tak ingt tarikh smalam n terlewat wish birthday kt akak aku (Eli). huhuhu... Nasib baik la mak aq call aq bg taw. 
Hurm.. cian dy. Da la x bg adiah, lambat wish lak tu. 
Aduhai.. nasib mu Eli. 
Agi pun smalam sibuk wat prsiapan utk exam hari ni, kelam kabut jugak la, rsa mcm msa mula2 amek UPSR dlu lak, haha.. 
Ni akak aq yg sulung ( Yusmah Lailiey )
Hari ni, first day aq menjalani Final Exam, kt kampus aq, UNiKL, huhuhu. 
First paper aq, Technical Mathematic 1, hahaha.. gila susah doe. 
Habis la idop aq lepas nih.. hurm.. takot gak.. aq nih da la kurang pandai, malas lak tuh, banyak maen, degil (mngaku pun ! haha .. ). 
Then, Perjanjian Mara aq da sattle kan hari ni, last antar. hahaha.. penat bkjar ke kesana-kesini, tp lega jugak la. hehehe.. 
Lau kne reject, aq x taw la nk wat mcm mnew ag.

Dan ~~!!! Berita yang paling menggembira kan aq ialah ~~!!! hehehehehe.. parent aq datang kl mlm nih, hehehe.. esok xdew paper, jd leyh la jumpa, hehehe.. bahagia nyew.. Rindu sangat kat mak ngan abah~ nk hug mak ngan abah kuat2 !!! hehehe.. 
Da lma tak manja2 ngan mak n abah. Rindu msakan mak.. n jumpa akak aq, si Eli tuh, hahaha.. kawan gaduh aq =) .
Suka gaduh ngan dy, sbb lau gaduh ngan dy, mesti dy wat muka katun dy tuh, tp x besh dy buli2 aq ~!! hahahaha.. da la suka usik aq. Jahat~~!!

Tp aq x leyh lupa, kne study, lusa ada programming ~ !


No comments :