HUARGH~~!! DA LAMA TAK ON9 !!

Yeah~~ !!akhirnya aku dah abis exam, and sekarang dah sampai rumah (Sg. Petani). hehehe .. ada diantara kawan-kawan kt BMI sebab ada aktiviti (Kem U Best!). Happy sangat sebab dah sampai rumah. Lama nye tak balik rumah .. rindu sangat rumah ni. heeee~

Lepas je habis exam hari tu, keesokan harinya, parent aku datang KL sebab nak tolong bawak barang-barang aku, untuk dletakan kat rumah Mak Lang. hehehe~ then, 3hari di rumah Mak Lang, and 2hari di Kampung. Memang bosan giler tak dapat on9 sebab tak dew wifi.

Hari ni, bru smpai rumah, bahagia betol dapat bergolek2 kt lantai. haha~

No comments :